Suna-ma sau scrie-mi!

Am aflat recent ca rude cat si prieteni din Romania intampina dificultati in a ma contacta. Am decis asadar sa fac o pagina care sa le vina in ajutor. Aceasta pagina este practic o traducere a versiunii in limba engleza care poate fi gasita la contact.zodian.net si care ramane autoritativa (adica este mai curenta decat versiunea in limba romana).

1. Telefon

Pot fi sunat la urmatoarele numere de telefon, dar prefer posta electronica (email).

  • +1-315-7<PRENUME>, unde <PRENUME> este numele meu propriu mic si unde pot primi atat mesagerie vocala cat si mesaje SMS (text).
  • (+883)-510001342262 iNum. Acesta este un numar care poate fi accesat gratuit din multe retele. Daca nu se poate din reteaua ta, in Romania exista un numar de acces local: (+4)031-8103500. Ca si celalalt numar de Romania, numarul de acces local din 031 este taxat la rate de convorbire locala si nu exista taxe ascunse.
  • Telefonul meu de acasa (NEURONS) ca si numarul din Romania necesita introducerea unei extensii, fara de care nu suna.

Este preferabil sa fiu alertat in prealabil, inainte de un telefon, fie prin SMS la primul numar de mai sus sau la numarul de acasa, fie printr-un mesaj Facebook sau email cu cel putin 30 de minute inainte (daca nu cu o zi inainte), astfel ca sansele ca voi fi pe receptie sa creasca. Unele din numerele mele de telefon folosesc extensii mai mult sau mai putin publicate pentru ca primesc telefoane comerciale nedorite de la telemarketers sau computere si extensia elimina astfel de pierderi de timp. Extensia trebuie introdusa inainte ca mesajul de intampinare (care intra imediat ce numarul este format) sa se termine.

2. Email

Inlocuieste in cele ce urmeaza <prenume> cu prenumele meu real ("numele dat de nas") si <nume> cu numele meu de familie.

  • Adresa mea de email este <prenume>@<nume>.net - incerc sa o verific si sa raspund la 7 zile.
  • Daca nu te descurci cu adresa de mai sus, incearca <prenume>.<nume>@gmail.com - incerc s-o verific si sa raspund la 14 zile.
  • Pentru corespondenta oficiala scrie-mi la legal@<nume>.net - astfel de mesaje ar putea sa provoace o replica automata. Este de remarcat insa ca o astfel de replica automata nu este o garantie ca mesajul a fost citit - este uneori posibil sa fi fost captat de filtrul spam. Pentru a fi sigur ca astfel de mesaje sunt citite este necesar sa cadem de acord asupra unui mecanism de confirmare in prealabil.

Adresele mele de curier electronic nu sunt scrise explicit pentru a preveni colectionarea lor de catre robotii spammerilor. Pentru a te asigura ca mesajul email vine de la mine personal, cat si pentru autentificare generala, vezi in versiunea engleza "semnatura GPG".

3. Facsimil (fax)

Numarul de fax este mentinut curent destul de rar si numai in versiunea in limba engleza.